medivue premier
Options Premier

Kivételes előnyök

Függetlenül attól, hogy visel-e már kontaktlencsét vagy most szeretné először kipróbálni, a CooperVision® Medivue Premier® kontaktlencséi minden elvárásnak megfelelnek.

Viselési kényelem

A CooperVision tudja milyen fontos a kontaktlencse viselők számára a kényelem. Ezért a Medivue Premier, Medivue Premier Toric valamint a Medivue Premier Multifocal kontaktlencsék Aquaform® Comfort Science™ technológiával készültek, melynek jellemzői:

  • természetes, hidrofil anyag, amely megtartja a nedvességet, és nem szárad ki a viselés során

  • nedvesítőszerek használata nélküli nedvesítés

  • alacsony Young-modulussal rendelkező rugalmas alapanyag, amely puha és kényelmes

  • kényelmes, jól nedvesedő és lélegző anyag

Függetlenül attól, hogy visel-e már kontaktlencsét vagy most szeretné először kipróbálni, a Medivue Premier Toric kontaktlencsék megfelelnek az asztigmiások minden elvárásának.

Kiváló látásminőség látáshibától függetlenül

A kontaktlencsét használó asztigmiások azt várják el a lencséktől, hogy stabilan illeszkedjenek a szemre, mivel így elkerülhető a homályos látás. A Medivue Premier Toric geometriáját úgy optimalizálták, hogy a felhelyezést követően biztosítsa a kontaktlencse stabil, kiszámítható illeszkedését a szemen, mely nagyon fontos az asztigmiások számára. A Medivue Premier Toric havi kontaktlencse asztigmiások számára. A kontaktlencsék a felhelyezést követően rendkívül gyorsan helyükre fordulnak, és kiváló látásminőséget nyújtanak minden körülmények között.

A Medivue Premier Multifocal kontaktlencsék korrigálják a presbyopiának nevezett látáshibát, és tökéletes látásminőséget garantálnak közelre és távolra egyaránt. A Medivue Premier Multifocal kontaktlencsék egyszerre helyettesíthetik az olvasó- és távollátó szemüveget.