coopervision medivue more

A páratlanul kényelmes kontaktlencse

A legkorszerűbb egynapos kontaktlencsénk, amellyel ott és akkor nyújthat kiváló teljesítményt, ahol és amikor csak szükséges.

Options Oxy

Az Medivue® More 1 Day

kontaktlencsék kialakításakor a következő négy kulcsfontosságú területre koncentráltunk:

1. Kényelem

Az Aquaform® technológiával készült Medivue® More 1 Day lencse természetes, magas nedvességtartalma által egész napon át megtartja a nedvességet, lágysága pedig kényelmes viseletet biztosít.

2. Egészség

A magas oxigén-áteresztő képességének köszönhetően annyi oxigénhez jut a szem, mely által az hosszú ideig ragyogó és fehér marad .1 A beépített UV-védelem pedig véd a káros napsugaraktól.*

3. Látásminőség

A már jól bevált, megbízható optikai kialakítással terveztük az Medivue® More 1 Day lencsénket , hogy a látásminőség kompromisszumoktól mentes legyen. A sima, aszférikus kialakítású elülső felület nemcsak idomul a különböző dioptriaértékekhez, hanem semlegesíti a szférikus aberrációt is, ezért élesebb látást tesz lehetővé.

4. Könnyű kezelhetőség

A Medivue® More 1 Day lencse lágy, mégis könnyen felhelyezhető és eltávolítható. Minden nap új, steril kontaktlencséket hordhat. Nincs szüksége tokra és ápolófolyadékra, mégis higiénikus a használata.

Options Oxy

Medivue® More 1 Day Toric

Kiemelkedő viselési élmény az asztigmiás viselők számára

Az Medivue® More 1 Day Toric geometriáját úgy optimalizáltuk, hogy a felhelyezést követően a lencsék rendkívül gyorsan a helyükre forduljanak, és minimális elmozdulással biztosítsák a kontaktlencse stabil, kiszámítható illeszkedését a szemen. A széles, tórikus optikai zóna kiváló látásélességet eredményez.

1. Mivel a szilikon-hidrogél kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége magasabb, mint a hidrogél alapanyagúaké, minimálisra csökkentik vagy meggátolják a viselés során fellépő, hipoxiával összefüggő tüneteket.
*. Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüveget, például az UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős védőszemüvegeket a szemész szakember utasításainak megfelelően.