medivue eye-gen

A digitális világ kontaktlencse-viselői számára

Options Premier

Korunkban szinte a nap nagy részét számítógépek, tabletek vagy okostelefonok előtt töltjük. Legtöbbször karnyújtásnyi távolságra nézünk, vagy épp fókuszt váltunk, ami megterheli a szemünk sugárizmait. Egyre több képernyő előtt dolgozó panaszkodik látászavarról.

A tünetek: szemfáradtság, szemszárazság, vörös szem, viszketés, kötőhártya-gyulladás, kettős látás, és bizonyos esetekben még súlyos fejfájás is.

Ha sokszor és hosszan használ digitális eszközöket,valamint  kontaktlencsét is visel, akkor kétszer nagyobb a veszélye Önnél a digitális eszközök okozta szemfáradtság kialakulásának. Mindezek megelőzésére a CooperVision kifejlesztette a forradalmian új Medivue® Eye-Gen kontaktlencsét a digitális életstílust élők számára.

Ez az egyetlen olyan lencse, ami a legújabb Digital Zone Optics™ rendszerrel bír, ami megelőzi azt a típusú szemfáradtságot, amit kifejezetten a képernyővel rendelkező digitális eszközök  hosszan tartó használata okoz. Tízből kilencen kényelmesebbnek találták, és tisztább látást tapasztaltak az elektronikus eszközök használata közben, amíg a Medivue® Eye-Gen kontaktlencsét viselték.*

A monitor hosszabb időn át tartó nézése közben a kontaktlencsék hajlamosak kiszáradni és égő érzést okozni. Ezekre a kihívásokra a Medivue® Eye-Gen kontaktlencse ultra-modern Aquaform® technológiával válaszol. Megköti a vizet és kitűnő oxigén-áteresztést biztosít, ezáltal sokkal rugalmasabb lencsét eredményez. További fejlesztés a kényelmes látás, mely akkor is tartós marad, ha csak ritkán pislogunk, mert a lencse gyártása közben használt technológia következtében a szemek egész napon át nedvesek maradnak.

Mindkét innováció, az egyedülálló optikai zóna és alapanyag kombinációja csökkenti a digitális eszközök okozta szemfáradtságot és kényelmes látásélményt biztosít a képernyővel rendelkező eszközök használata során.

Próbálja ki a Medivue® Eye-Gen kontaktlencsét, és meglátja, hogy valóban Ön is beletartozik-e abba a tíz emberből nyolcba, akik azt tapasztalják, hogy jelentősen csökkenek a digitális eszközök okozta szemfáradtság tünetei a kontaktlencse viselet közben.*

Előnyök:

  • Úttörő felfedezés a kontaktlencsék világában.

  • Digital Zone Optics™ megszünteti a digitális eszközök okozta szemfáradtságot és kényelmessé teszi a képernyők közötti fókuszváltást.

  • Az Aquaform® technológia a kontaktlencsék hosszan tartó nedvesedését biztosítja és megelőzi a szemszárazságot.

  • A képernyő előtt eltöltött órák számától függetlenül az innovatív megoldások egész napon át tartó komfortos viseletet biztosítanak.

  • A havi cseréjű lencsék használata kényelmes és gazdaságos.

*Dane CooperVision 2015 – Tanulmány a napi minimum négy órán és minimum heti 5 napon át digitális eszközöket használó páciensekről, akik digitális eszközök okozta szemfáradtságot tapasztaltak egy héten legalább egyszer. A Medivue® Eye-Gen -t viselők esetében a kényelem egy hét után javult.