medivue comfort

Élvezze a kontaktlencse nyújtotta egész napos kényelmet.

Options Premier

Ha egynapos lencsét hord, tudja mennyire kényelmes a használata. Hiszen az egynapos lencséket naponta kell cserélni, és egyben ez a legegészségesebb viselési mód is….de talán azt nem tudta, hogy a Medivue® Comfort 1 Day lencséket kivételes viselési kényelem jellemzi az egész nap folyamán, reggeltől estig.

A kiváló viselési kényelem az alkalmazott PC™ technológiának köszönhető. A PC™ elnevezés a foszforilkolin (angolul phosphorylcholine) molekulák nevéből származik, amelyek hidrofilek és az emberi szervezettel biokompatibilisek. A PC™ technológiának köszönhetően a Medivue Comfort 1 Day lencsék hosszú ideig megkötik a vizet és a felületükön a párolgás kisebb mértékű. A PC™ technológia révén a lencse alapanyaga magához vonzza, és megköti a vizet a felületén. A vízbevonat csökkenti a lerakódások számát, és segít a lencsefelület tisztaságának megőrzésében. A Medivue Comfort 1 Day lencsék az egész nap során megőrzik a nedvességüket, így viselőik számára nedvesítést és kényelmet biztosítanak.

A Medivue® Comfort napi és havi kontaktlencsék az egyedüli olyan, kontaktlencsék, amelyek engedélyt kaptak az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalától (FDA) az alábbi állítás használatára: „Fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik szemszárazságot vagy enyhe diszkomfortérzést tapasztalnak a kontaktlencse viselésekor.”

Előnyök röviden

  • Egész napos kényelem, még a nap végén is, amikor erre a legnagyobb szüksége van

  • Hihetetlenül kényelmes viselési mód

  • Sokkal egészségesebb viselési mód

  • A PC technológia megoldást jelenthet a szemszárazsággal küzdők számára