medivue clear
Options Premier

Kényelemre tervezve

A Medivue® Clear 1 Day egy szilikon-hidrogél napi kontaktlencsecsalád rövidlátók, távollátók, asztigmiások, és presbióp korúak számára.

A lencsék Advanced Edge Technology™ technológiával készülnek, és rendkívül vékony széllel rendelkeznek, aminek köszönhetően a lencse kevésbé érzékelhető, és nagyobb fokú kényelmet biztosít.

A szilikon-hidrogél lencsék egészségügyi előnyei.

A Medivue® clear 1 Day lencsék az egészség szempontjából leginkább előnyös alapanyagból (szilikon-hidrogélből) készülnek, ami lehetővé teszi a szem megfelelő oxigénellátását, segítve a szem tisztaságának, fehérségének és egészségének megőrzését. Az alapanyag egészségügyi tulajdonságainak köszönhetően a szilikon-hidrogél lencsék reggeltől éjszakáig viselhetők, ami jobban megfelel a modern kor kihívásainak.

A Medivue® Clear 1 Day lencsék a WetLoc™ technológia és a hidrofil szilikon-hidrogél alapanyag által egész napos folyamatos, egyenletes nedvesítést és kényelmet garantálnak.

A lencsék UVA és UVB-szűrőket* is tartalmaznak, amelyek segítenek megvédeni a szemet a káros UV-sugárzástól*.

Kérdezze szemészét vagy optometristáját a szilikon-hidrogél Medivue® Clear 1 Day napi lencsék egészségügyi előnyeiről.

Előnyök röviden:

  • Rövidlátás, távollátás, asztigmia, presbiópia korrigálása

  • A lencse és a szemhéj érintkezését minimalizáló, a komfortérzést maximalizáló, optimalizált lencsekialakítás

  • Egész napos tökéletes komfortérzés

  • Az aszférikus optikai lencsekialakítás jobban szolgálja az éleslátást a szférikus lágy lencsékkel szemben

  • UVA és UVB-sugárzás* elleni védelem

medivue clear

*Figyelmeztetés: az UV-sugárzást elnyelő kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, mint pl. az UV-sugárzást elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. Szemei védelme érdekében használjon UV-sugárzás ellen védő szemüveget.